Ads 468x60px

Pečeno povrće s mozzarellom


Potrebno:
  • 250 g tikvica
  • 200 g crvene paprike
  • 250 g patlidžana
  • 1 žlica Vegete mediteran By Podravka
  • 1 žlica maslinovog ulja By Podravka
  • 200 g mozzarelle

Za umak:
  • 2 žlice narezanog bosiljka
  • 3 žlice maslinova ulja
  • prstohvat mljevene gorušice
  • ½ žličice Češnjaka granule Podravka By Podravka
  • 1 žličica octa
  • prstohvat Crnog papra mljevenog Podravka

Priprema:
  • Tikvice, paprike i patlidžan narežite na duge ploške, pospite Vegetom mediteran i poprskajte uljem.
  • Na teflon tavi popecite pripremljeno povrće.
  • Bosiljak pomiješajte s maslinovim uljem, gorušicom, nasjeckanim češnjakom, octom i popaprite.
  • Toplo povrće složite na tanjurić, a po njemu rasporedite narezanu mozzarellu i prelijte pripremljenim preljevom. 
 Posluživanje:
  • Poslužite ukrašeno listićima bosiljka.
Izvor:
http://www.coolinarika.com

0 komentari:

Objavi komentar