Ads 468x60px

Namaz od tunjevine


Potrebno:
  • 240 g Eva tuna komada u biljnom ulju By Podravka
  • 1 kuhano jaje
  • 100 g maslaca
  • 1 žlica kiselog vrhnja
  • 1 žlica nasjeckanog luka
  • 1 žličica Senfa estragon Podravka By Podravka
  • 50 g nasjeckanih Zelenih maslina Podravka By Podravka
  • 20 g nasjeckanih kapara

Priprema:
  • Maslac pjenasto izmiješajte, a tvrdo kuhano jaje i tunjevinu sitno nasjeckajte ili sameljite.
  • U maslac umiješajte pripremljeni luk, jaje i tunjevinu.
  • Dodajte vrhnje, senf, masline i kapare. Sve dobro izmiješajte i ohladite.
Posluživanje:
  • Namaz od tunjevine poslužite na tamnom kruhu, prepečencu ili krekerima.

Izvor:
http://www.coolinarika.com

0 komentari:

Objavi komentar