Potrebno:
- 120 g Pšeničnog glatkog brašna Podravka By Podravka
- 120 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka By Podravka
- 125 g maslaca
- 1 jaje
- 150 g šećera
- 20 g Kokosovog brašna Dolcela By Podravka
- maslac za premazivanje
Priprema:
- Maslac dobro izmrvite s brašnom.
- Dodajte šećer, jaja i kokosovo brašno te umijesite prhko tijesto.
- Po želji možete dodati 1 žličicu vrhnja.
- Pokriveno tijesto ostavite u hladnjaku oko 1 sat da se dobro ohladi.
- Ohlađeno tijesto razvaljajte i kalupčićima izrežite razne oblike.
- Pecite u pećnici zagrijanoj na 180°C oko 20 minuta.
Posluživanje:
- Male kolačiće poslužite uz tople napitke, kavu ili čaj.
Izvor:
http://www.coolinarika.com
0 komentari:
Objavi komentar